Cadeaukaarten voor Guzz?

Hoe leuk zou het zijn als ik met Guzz ook cadeaukaarten ga verkopen? Ik zit over van alles en nog wat te piekeren en de inspiratie en ideeën vliegen door mijn hoofd. Ik vind het heerlijk om al mijn ideeën uit te werken en vertel jullie graag wat meer over de cadeaukaarten van Cards Unlimited.

Het logo van Guzz heb ik zelf ontworpen. Heerlijk vond ik het. Ik heb dan ook wel 1000x iets nieuws geprobeerd totdat ik echt tevreden was haha. Maar nu wil ik dus heel graag cadeaukaarten laten maken. Bij Cards Unlimited heb je de mogelijkheid om je eigen cadeaukaarten te laten ontwerpen. Ook pasjes of klantenkaarten ontwerpen ze. Ik vind het zelf altijd enorm leuk om cadeaukaarten te ontvangen dus ik denk dat dit ook wel een goede zet kan zijn. Zeker omdat ik daar al veel vraag naar heb gehad. Cards Unlimited maakt momenteel ook de cadeaukaarten van De Bijenkorf, Etos, Dille & Kamille en Kruidvat enzovoort. Je kunt dus zien dat ze best ‘bekend’ zijn ook al zou je dat niet weten achter een pasje. Het fijne van Cards Unlimited is dat ze ontzettend snel, in grote pakketten leveren. Ideaal voor als je je items snel in huis wil hebben voor je onderneming. Ook kun je bij Cards Unlimited je eigen gepersonaliseerde klantenkaart makenDat is in mijn geval niet toepasselijk, maar voor winkels wel erg leuk natuurlijk om je eigen klantenkaart te ontwerpen waarop je klanten punten kunnen sparen enzovoorts.

De vraag is natuurlijk of jullie het leuk lijkt als ik cadeaukaarten ga laten maken bij Cards Unlimited, of ergens anders? Ik denk dat ik wel eerder wil gaan voor papieren cadeaubonnen, omdat dat makkelijker werkt voor mij. Tevens kan ik dat ook leuk inpakken.

Tot slot, ff vraagie:

Heb je de nieuwe items van Guzz al bekeken? Aankomende week zullen er nog meer dingen online komen en er zijn ook nog wat dingen onderweg dus dat is helemaal leuk. Ik ben lekker op dreef in ieder geval. Het zou ontzettend leuk zijn om een wintercollectie te kunnen publiceren inclusief cadeaukaarten, niet?

Fijn weekend alvast! Nog plannen?

With passion,

Mirthe

No Comments

Leave a Reply