Dr. Martens 1460

Al maanden droomde ik van deze toffe schoenen en afgelopen week heb ik ze dan eindelijk toegevoegd aan mijn – te grote – schoenencollectie. I will show you!

Dr. Martens, eerst vond ik het echt afgrijselijke punkerschoenen maar nu ze tegenwoordig overal op het internet verschijnen en je er iedereen gecombineerd mee ziet lopen vind ik ze echt onwijs tof. Je kan ze overal, maar dan ook echt overal mee combineren. Ze zijn leuk onder een flared pants, een rokje, een jurkje, een skinny jeans en ga zo maar door. Echt overal kunnen ze dus onder. Ik vond/vind ze wel erg duur en wist niet of ik er dat wel voor over zou hebben.

Afgelopen vrijdag was ik een dagje shoppen en mijn moeder pakte ze meteen uit het rek bij Sacha. Eerst trok ik het model aan met het soepelste leer. Deze vond ik mij niet zo geweldig staan dus probeerde ik het model 1460 met het struggere leer. Deze stonden meteen echt super leuk en mijn moeder en vooral ik waren meteen helemaal om!

Dit zijn ze! Aaah, zo leuk. Door de fotobewerking lijken ze een beetje grijzig, maar ze zijn in het echt, echt heel zwart hoor. Ik las veel verhalen over de ‘inloophel’ van Dr. Martens dus hier was ik eerlijk gezegd wel een beetje bang voor. Nu moet ik zeggen dat ik tot nu toe nog helemaal geen zere voeten, blaren of whatever heb gehad. Echt zo fijn. Ik heb nog niet echt grote afstanden op deze Dr. Martens gelopen dus misschien komt dat nog als ik er langer op loop, maar ik hoop van niet!

Ik ben echt heel erg blij met mijn aankoop en zoals ik al vertelde heb ik ze dus gekocht bij Sacha, voor €174,99. Een flink bedrag maar iedereen die ik over Dr. Martens spreek zeggen dat ze jaaaaren meegaan en echt heerlijk lopen. Dat mag ook wel voor zo’n prijs natuurlijk!

Heb jij Dr. Martens? Hoe ging het inlopen bij jou?

With passion,

Mirthe

No Comments

Leave a Reply