Een nieuw project?

Zie zo, ik heb de eindexamens weer overleefd dit jaar. Het was even een stressvolle, spannende tijd maar ik ben nu al optimaal aan het genieten van mijn (14!) weken vakantie. Ze zeggen wel eens dat hard werken beloond wordt, toch? En of ik beloond wordt. Dat moet trouwens nog blijken 13 juni, wanneer ik de uitslag van mijn eindexamens krijg. Tot die tijd dus nog even fingers crossed. Over 1,5 week weet ik het!

Het was dus even spannend de afgelopen weken en ik heb dan ook iedere dag (bijna) in de boeken gezeten of geoefend. Gelukkig zit het er nu op en kunnen we niets anders doen als afwachten.

En dan, mijn nieuwe project? JA! Ik zelf ben er al weken mee bezig en het begint steeds meer vorm te krijgen. Ik ga namelijk mijn eigen sieraden collectie ontwerpen en verkopen. Super super super tof, en ik ben hier dan ook heel exited voor. De laatste inkopen zijn afgelopen week gedaan dus nu ben ik volop bezig met de ontwerpen. Hier gaat natuurlijk allemaal best veel tijd in zitten dus ik kan helaas niets beloven qua tijd wanneer alles online gaat. Mocht ik hierover een beter beeld hebben dan zal ik dit uiteraard met jullie delen.

Ga in ieder geval alvast Guzz the label (de naam/het merk van mijn shop) volgen op Instagram zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes en natuurlijk de collectie die eraan komt. Voordat ik zelf verder ga hiermee, vraag ik me af wat jullie nou eigenlijk trekt op het gebied van sieraden. Laat me dat vooral weten want dan kan ik hier misschien ook wel mee aan de slag. Meer hierover volgt snel!

Wat vinden jullie ervan dat ik mijn eigen sieraden ga verkopen?

With passion,

Mirthe

No Comments

Leave a Reply