Mijn feestdagen wishlist van 2017!

Met de feestdagen in het zicht kan ik niet anders dan weer een té grote wishlist maken. Van make-up tot aan decoratie items. Het gaat om vrij grote bedragen maar dat is niet gek op een wishlist toch? Ik laat je mijn wishlist zien vandaag.

Afbeeldingsresultaat voor daniel wellington horloge

Daniël Wellington horloge

Een Daniël Wellington horloge staat bij mij al heel lang op mijn wishlist. Ik heb nu een horloge van internet afgehaald die ik super tof vind, maar een horloge van DW met een bruine leren band vind ik ook prachtig. Alle horloges van DW zijn super gaaf daarentegen.

Decoratie gaasrek

Je ziet het tegenwoordig super vaak, een gaasrek aan de muur met leuke kaarten, polaroids, lampjes enzovoort eraan. Pas geleden liep ik tegen zo’n gaasrek aan in de Xenos en ik heb hem meteen op mijn wishlist genoteerd toen!

Een bon of kaartje voor On Your Feet de musical

Twee weken geleden ben ik naar On Your Feet de musical geweest met mijn bedrijfsuitje. Wauw, wat een fantastische musical. Lekker veel dans en zang en een geweldige cast. Ik zou super graag nog een keertje naar dit feestje willen, alhoewel het wel redelijk prijzig is..

De Nikkie sweatdress

Ik vind Nikkie, het merk van Nikkie Plessen, echt super mooi. Al een tijdje heb ik de Nikkie sweatdress op het oog. Ik heb besloten hem op mijn wishlist te zetten. Super leuk voor kerst en voor feestjes.

Wolkenlamp

Aangezien ik nu een nieuwe kamer heb wil ik graag wat spulletjes daarvoor. Deze had ik eerder nog niet aangeschaft omdat ik het wel mooie ‘feestdagen cadeautjes’ vond. Ik vind deze wolkenlamp echt ontzettend tof om op mijn plankje te zetten.

MAC Poeder Bronzing Powder PRODUCT

MAC bronzer

Al heel lang staat deze bronzer van MAC op mijn lijstje. Ik zie hem tegenwoordig bij steeds meer meisjes en wauw, wat een mooie contour kun je daarmee laten verschijnen. Ik ben verliefd.

Dit waren wel mijn grootste cadeautjes op mijn wishlist. Natuurlijk staan er nog veel kleine frutsels en kamerdecoraties op mijn lijstje maar deze dingen zijn wel echt de hoogtepunten. Hopelijk zijn Sinterklaas en de Kerstman lief dit jaar!

With passion,

Mirthe

No Comments

Leave a Reply