Foodtruck festival TREK

Heel onverwachts besloot ik gisteren naar het foodtruck festival TREK te gaan. Ik had al een aantal foto’s voorbij zien komen op social media, en het zag er fantastisch uit dus besloten we een kijkje te gaan nemen. Ik neem je mee op onze smakelijke ontdekkingsreis! Foodtruck festival TREK is opgericht in Den Haag in het jaar 2014. Het is een festival waarop tientallen foodtrucks staan met -zoals de naam al zegt- eten. Natuurlijk was er ook een wijnbar, coctailbar, smoothiebar enzovoort. Om een lang verhaal kort te maken: een geweldig festival met een top sfeertje.

Overal stonden super gave foodtrucks met tafeltjes en stoeltjes erbij of picknicktafels. Er hingen verschillende snoeren met feestverlichting en dat maakte de sfeer extra leuk toen het begon te schemeren. Ook stonden er palen die je de weg wezen naar verschillende barren en trucks. Daarnaast stonden er ook verschillende ‘klapborden’ met eten erop dat je bij die truck kon bestellen. Zo leuk!

En hoe leuk is deze lichtgevende TREK lightbox. Helaas kon ik hier geen foto voor maken omdat er telkens mensen voorlangs liepen..

Foodtruck festival TREK reist rond door Nederland. Zo staat TREK nog van 14 juli 2017 tot en met 16 juli 2017 in het Amstelpark van Amsterdam én nog in het Westbroekpark in Den Haag van 7 september 2017 tot en met 10 september 2017. Woon je in de buurt of vind je het niet erg om een eindje te reizen? Ga er dan zeker even heen want het is een fantastisch foodtruck festival!

Ben jij wel eens op een TREK festival geweest?

With passion,

Mirthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *