Geslaagd?

Gisteren was een ontzettend spannende dag voor mij. Ik kreeg namelijk de uitslag van mijn eindexamens. Aangezien ik over een aantal toetsen wel een goed gevoel had en over een aantal niet was het natuurlijk erg spannend!

Vorig jaar (toen ik zakte) had ik over het algemeen een veel slechter gevoel over mijn examens. Door de spanning en moeilijkheidsgraad van de CE’s is het gewoon compleet misgegaan bij mij toen. Dit jaar moest het dus gaan gebeuren. Met alle vertrouwen stapte ik de examens in, maar het blijft altijd spannend. Tussen 14:00 en 15:30 zouden we bericht krijgen en ja hoor, om 14:09 rinkelde de telefoon. Ze belde mama dus vanuit het trapgat (ik kwam net uit de douche) riep ze “Mirthe, je school aan de lijn”. Waarop ik zo wat een halve hartverzakking kreeg. Ik stormde naar beneden en nam overvallen de telefoon aan. En ja hoor, daar luidde: “gefeliciteerd meissie, je bent dik geslaagd”. Woeeeehoe! Ik ben dus GESLAAGD!

Wat een enorme opluchting geeft dit zeg. Dat verlossende telefoontje vergeet ik echt nooit meer. Echt een heerlijk gevoel om je diploma zo in de pocket te hebben. Daar proosten we op!

Gisterenavond kwam er familie en ben ik enorm verwend met onder andere een DRIPCAKE!

En nu?

Volgend jaar zal ik pedagogisch medewerkster (niveau 4) gaan studeren. Deze opleiding was ook al mijn keus vorig jaar en deze is hetzelfde gebleven. Ik heb er echt enorm veel zin in en vind het heerlijk om dadelijk iets te gaan studeren waar mijn hart ligt. Kom maar op!

Ik ga nog lekker even verder feesten! Zijn jullie ook geslaagd? Gefeliciteerd! Heb je een her-examen? Heel veel succes en ben je helaas gezakt? Jij haalt het volgend jaar ZEKER! Daar heb ik alle vertrouwen in. Bij mij is het ook goed gekomen ;).

With passion,

Mirthe

No Comments

Leave a Reply