Hoesjes-outlet

Onlangs mocht ik een heel tof hoesje ontvangen voor mijn nieuwe iPhone 7 Plus, super leuk. Ik ontving het hoesje van Hoesjes-outlet. Kijk je mee?Hoesjes-outlet is een webshop waarop ze hoesjes en accessoires verkopen voor iPhone, Samsung en Huawei. Ze hebben een groot assortiment met voor ieder wat wils en zo ook voor mij. Ik mocht namelijk een hoesje ontvangen voor mijn iPhone. De voorkeur lag voor een rosé goud hoesje omdat mijn telefoon ook rosé goud is. Kijk hier voor andere gave iPhone 7 Plus hoesjes.

Ik ontving een ‘rosé goud’ hoesje, die uiteindelijk meer roze was als rosé goud. Dit vond ik wel jammer, maar het was nog steeds een erg leuke combinatie met mijn iPhone, dus dit vond ik uiteindelijk niet zo erg.

Het is een flipcase waardoor je kunt bellen, echt super handig. Wanneer iemand belt, moet je dus wel opnemen via je eigen scherm maar vervolgens kun je het hoesje gewoon dichtklappen en zo verder bellen. Ideaal dus. Ook is de voorkant een spiegel, dus je kunt altijd even checken of je make-up en haar goed zitten! Hihi.

Ook zitten er plus/min knopjes op zodat je gewoon je volume nog zelf kan bedienen. Ik ben super tevreden met dit hoesje en hij beschermt heel goed. Dit is natuurlijk wat ik nodig heb voor mijn telefoon. Ik wil Hoesjes-outlet erg bedanken voor de samenwerking!

Vinden jullie flipcase hoesjes ook zo fijn?

With passion,

Mirthe

2 thoughts on “Hoesjes-outlet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *