Hotspot: Yoghurt Barn

Zaterdagmiddag was ik van plan een dagje te gaan shooten en shoppen in Den Bosch. Helaas begon het super hard te regenen toen we in Den Bosch aankwamen dus hebben we er maar een shop- en lunchmiddagje van gemaakt. Ook heel leuk. Ik kwam terecht bij een súper tof restaurantje: Yoghurt Barn. Deze deel ik graag met jullie.

Ik was nog nooit eerder bij de Yoghurt Barn in Den Bosch geweest voor een lunch. De Yoghurt Barn schrijft:

“Wij houden van yoghurt, wij zijn yoghurt! Vers, frozen, traditioneel, dik en dun, soja of kokos. Bij ons kun je helemaal los. Met een lepel, rietje, of zelfs met een vork! Biologisch en dus verantwoord, maar vooral… Loei Lekker! Stel je eigen yoghurt samen of kies één van onze samengestelde specials! Wij kunnen niet wachten je mee te nemen in de wereld van yoghurt!”

Als je bij de Yoghurt Barn binnenkomt hangt er meteen een hele relaxte sfeer rond vind ik. Een mooie inrichting, een leuk concept en vriendelijk personeel. Heel tof.

Ik koos voor magere yoghurt die ik zelf kon samenstellen. De Barnista goot wat magere yoghurt in een schaaltje en schepte er kiwi, witte chocolade en jam in. Hij was echt heerlijk. Ik had gekozen voor de kleinste en deze was voldoende. Ik ga zeker nog eens terug bij de Yoghurt Barn. Wat een ontzettend leuke hotspot is dit!

Ben jij wel eens bij de Yoghurt Barn geweest?

With passion,

Mirthe

3 Comments

 • Reply Mei Qi 11 februari 2018 at 19:45

  Ik ben er nog nooit geweest, maar het ziet er ontzettend lekker uit! En wat heb je mooie foto’s gemaakt!!

  • Reply mirthespassion 14 februari 2018 at 21:31

   Dankjewel, super lief van je. Je móet een keer naar de Yoghurt Barn. Zo ontzettend lekker en leuk!

 • Reply Elizabeth Seal 13 februari 2018 at 13:52

  I’m so hungry now haha! I love your blog and photos, so gorgeous! 😀 xx

  elizabeth ♡ ”Ice Cream” whispers Clara
  (I would love to follow each other on bloglovin if you like! :D)

 • Leave a Reply