Ikea zondagjes

Ola! Daar ben ik weer met een nieuwe blogpost. Vorige week zondagochtend kreeg ik een melding binnen op mijn telefoon: “He Mirt, heb je zin om mee naar Ikea te gaan?”. Het was mijn neef die vroeg of ik mee ging shoppen voor zijn nieuwe kantoor. Daar zei ik natuurlijk geen nee op dus om 11:30 zaten we in de auto richting Ikea (met knetterharde Koen Kardashian op).

Mijn neef is bezig met het oprichten van een eigen bedrijf genaamd UDO clothing. Super tof en ik ben nu al apetrots. Hier komt natuurlijk super veel bij kijken waaronder een kantoorruimte. Hij had een mooi boodschappenlijstje gemaakt op de site van Ikea dus we wisten precies wat we nodig hadden. UDO clothing wordt een webshop voor dames waarop kleding verkocht gaat worden. Hij (mijn neef), is nu natuurlijk nog bezig met allerlei dingen, maar gaaf wordt het zeker en ik ben ervan overtuigd dat het gaat lopen als hij online open gaat. Wanneer de webshop gaat lanceren is nog niet bekend maar je kan hem al wel vast volgen op Instagram: @udoclothing. Zeker doen!

Samen struinde we de Ikea door om alle spullen bij elkaar te verzamelen. Wat is Ikea toch een geweldige winkel. Ze hebben er werkelijk waar van alles!

Samen aten we nog iets in het restaurant, helaas heb ik daar geen foto van en toen vertrokken we met een BOMvolle auto richting huis. Vergeet @udoclothing niet te gaan volgen!

With passion,

Mirthe

No Comments

Leave a Reply