Kamperland aan zee

Spontaan kwamen we op het idee om naar het dorpje Veere te gaan hier op vakantie, in Zeeland. Het was een slechtere dag qua weer dus het leek ons een prima dagje om erop uit te gaan. Wil je weten of dit een goede keuze was? Pak er dan gauw een kopje thee bij en lees mee.

Vorige week vrijdag zijn we hier aangekomen in Zeeland om er een weekje te vertoeven. We verblijven in Kamperland wat ligt aan een prachtig strand met uitzicht op de zee. Ideaal aan dit dorp is dat het erg centraal ligt. Je kunt binnen een kwartiertje in Zoutelande of Domburg zijn bijvoorbeeld. Allemaal prima rijafstanden. Mijn moeder vertelde laatst dat Veere een heel leuk dorpje bleek te zijn en dat het maar 10 minuutjes rijden was. We zagen dat het een mindere dag werd dus reden we om 11:00 richting Veere.

Aangekomen in Veere liepen we eerst langs een klein ‘boulevardje’ waar leuke bootjes lagen. Ook kwam de rondvaart boot net aan!

Té leuke restaurantjes, kleine ‘hebbe-winkeltjes’, vintage winkels en nog véél meer kwamen we tegen in Veere. Vooral zagen we veel restaurantjes of winkeltjes ondergronds. Je liep dan door het luik een soort kelder in waar je de leukste winkeltjes en restaurantjes vond. Hierboven wat voorbeelden ervan. Het is een heel klein, oud dorpje maar oh zo leuk. Mocht je een keer in de buurt zijn van Veere raad ik je zeker aan even erheen te gaan want dat is zeker de moeite waard.

Na wat rondgestruind te hebben plofte we op een terrasje en dronken we nog gezellig wat. Het was een super geslaagde ochtend en wat vonden we het een leuk dorpje. Fan-tas-tisch!

Ben jij wel eens in Veere geweest?

With passion,

Mirthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *