Pinterest uren & kamer make-over

Ik vind het heerlijk om met interieur bezig te zijn. Het inrichten van mijn slaapkamer vind ik dan ook erg tof. Je eigen dingetjes kunnen kopen en zetten/hangen waar jij het wil; HEERLIJK. Een aantal maanden geleden heb ik mijn slaapkamer volledig wit geschilderd. 

Ik wilde toen wat aanpassingen doen aan mijn kamer. Hier en daar een nieuw accessoire, ik had een nieuw bed en een nieuw bureau, je kent het vast wel. Ik heb toen wat kleine accessoires gekocht maar mijn kamer is sindsdien nog steeds niet af. Niet omdat ik daar geen zin meer in had, het tegendeel zelfs, maar omdat ik er nog niet 100% over uit was wat voor iets ik wilde. Ik vind het heerlijk om uren rond te neuzen op Pinterest dus dat heb ik de afgelopen dagen flink gedaan. Ik heb drie ‘stijlen’ gevonden die denk ik erg bij mij passen en goed bij mijn kamer passen. Mijn kamer is niet klein, maar ook niet dat je zegt jeetje wat een ruimte. Ik moet dus een goede indeling maken. Ik laat je graag zien wat me aansprak!

1. Blue and gold

Allereerst deze mooie blauwe en goude details. Donkerblauwe/donkergroene muren zijn helemaal hip momenteel. Je krijgt er een hele warme kamer van en kan het met veel dingen combineren. Ik denk dat ik dan wel eerder voor een donkergroene muur zou gaan, maar de details erbij vind ik echt waanzinnig mooi. Ook een vintage kleed vind ik super gaaf. Deze is dus zeker favoriet!


2. Pink & plants

Deze stijl is toch ook wel écht mijn ding hoor. Veel roze, planten en toch ook wel weer wat goud hier en daar. Ik vind de combinatie hiervan heel tof. Vooral ook met dat velvet en het kleed. En aaargh, gewoon geen woorden voor. Zo cool!

3. Plants everywhereeee

De titel zegt denk ik genoeg. Overal planten, veel planten. Ook deze stijl past weer heel goed bij me. Ik denk dat dat is omdat hij zo rustig is. Ik hou van rust op mijn kamer. Tevens is mijn kamer natuurlijk nu helemaal wit en dat komt natuurlijk wel heel goed uit.

Wow, wat is het lastig. Ik ga de komende dagen/weken nog meer inspiratie opdoen en dan een keuze maken in wat voor stijl ik wil gaan creëren. Misschien kan ik deze drie wel gaan combineren? Dat zou heel leuk zijn.

Wat vinden jullie de mooiste stijl?

With passion,

Mirthe

No Comments

Leave a Reply