Plekken waar ik nog graag een keer heen zou willen

Op vakantie gaan vind ik super leuk. Ik heb in mijn leven nog niet zo heel veel verre landen bezocht, maar wel ontzettend leuke stadjes en dorpjes in Europa die net zo leuk kunnen zijn. Natuurlijk hou je altijd plekken over die je nog graag een keer in je leven wil bezoeken en die heb ik vandaag opgesomd voor jullie.

1. Amerika

Iedereen heeft het erover en het lijkt tegenwoordig wel een hype. Veel vriendinnen van me zijn al eens in Amerika geweest en een vriendin studeert er zelfs nu voor 1 jaar. Super tof. Het lijkt me fantastisch om nog eens naar Amerika te gaan!

2. Valencia

Ik zie in de zomer vaak prachtige foto’s voorbijkomen uit Valencia. Het schijnt een super gave stad te zijn, als ik de verhalen van andere mensen aan mag nemen. Mijn vader en ik zijn van plan er heen te gaan rond juni, dus wie weet!

3. Dubai

Dubai lijkt me een fantastische belevenis. Het is een compleet andere wereld als Nederland. Alle straten, bezienswaardigheden, gewoontes, je schijnt er je ogen uit te kijken. Deze staat zeker nog op mijn lijstje, alleen is het wel heel lang vliegen maar dat zal ik er denk ik zeker voor over hebben.

4. Bali

Straatgenoten gaan altijd naar Bali toe. De laten ons na afloop van hun vakantie dan altijd foto’s en filmpjes zien. Iedere keer weer vertellen ze er zulke mooie verhalen over! Ja, hier zou ik echt graag heen willen!

5. Rome

Italie is mijn favoriete landje. Ik ga er meestal s’ zomers op vakantie en ik vind het een fantastisch land. Helaas ben ik nog nooit in Rome geweest en hier wil ik super graag een keer heen. Ik ben erg benieuwd naar deze stad!

Welke stad of welk land wil jij nog heel graag een keer bezoeken?

With passion,

Mirthe

2 Comments

  • Reply X 28 januari 2018 at 22:29

    Sinds wanneer ligt central park in het midden van dubai dan!?!?!

    • Reply mirthespassion 1 februari 2018 at 15:10

      Hi! Ik heb gewoon een foto van Amerika tussen het artikel geplaatst en niet specifiek bij het desbetreffende land. Vandaar! X

    Leave a Reply