The fashion fun tag!

Het is al heel lang geleden dat ik een tag met jullie heb gedeeld en omdat ik zo dol ben op fashion leek het me leuk een fashion gerelateerde tag te zoeken. Deze heb ik gevonden op de blog van Dagmar Valerie. Een erg leuke blog waar je zeker eens een kijkje op moet nemen.

Wat betekent fashion voor jou?

Fashion betekent voor mij heel veel. Wanneer ik mezelf goed voel in mijn kleding en in de spiegel kijk wanneer ik een leuke outfit draag kan dat een enorme kick geven. Dit kennen wel meerdere meiden/jongens denk ik. Het is tevens een manier om jou stijle te tonen en eerste indruk bij mensen.

Hoe beschrijf je je kledingstijl?

Mijn kledingstijl is de laatste jaren best wel veel veranderd als ik eerlijk ben. Het creëren van een stijl begon steeds meer te kriebelen en die heb ik dan ook best wel ontwikkeld de laatste jaren. De ene keer neig ik naar een hele classy outfit, maar de andere keer trek ik liever iets stoers aan. Het verschilt heel erg en dat vind ik júist zo leuk. Verschillende dingen combineren, proberen en dragen. Ik vind mijn kleding ook heel leuk te combineren met sieraden bijvoorbeeld.

By the way: ik heb afgelopen week mijn tweede gaatje laten schieten en ik ben er ontzettend happy mee!

Wat is je favoriete modestad?

Als je het mij vraagt (in Nederland), Amsterdam. Jemig wat een prachtige winkels zitten daar. Zoveel verschillende stijlen, mensen en interesses. Allemaal hun eigen stijl en ik kan dat soort mensen alleen maar heel erg waarderen. Er zijn vaak nog verschillende meningen over iemand anders zijn/haar stijl maar ik vind het juist belangrijk dat iedereen draagt waar hij of zij zich prettig in voelt.

Bij welke winkels slaag je altijd?

Dit is heel verschillend. Ik heb niet perse winkels waar ik altijd heen ga, natuurlijk wel winkels waar ik vaak kom maar over het algemeen shop ik overal en nergens wel. Wel moet ik zeggen dat ik bij Costes, H&M en Zara altijd het beste kan slagen.

Welke winkel bezoek je graag, maar slaag je niet snel?

Bershka. Altijd als ik ga shoppen loop ik even naar binnen maar ik heb er nog nóóit iets gekocht. Toch niet helemaal mijn stijl vaak!

Hoeveel geef jij uit aan kleding?

Over het algemeen kan ik vaak best veel dingen kopen voor weinig geld. Ik vind het leuker om voor een bedrag meerdere dingen te kopen als voor een bedrag maar 1/2 dingen. Soms weet ik het ook wel uit te geven maar over het algemeen blijft het redelijk normaal, haha.

Heb je een item in je kast dat je nog nooit hebt gedragen?

Zeker. Een miskoop noemen ze dat ook wel toch? Misschien kan ik die dingen beter verkopen op United Wardrobe bijvoorbeeld.

Heb je een fashiongeheim?

Ik kan veel beter geld uitgeven aan dingen die je outfit afmaken zoals sieraden, haarbanden en hoedjes als aan kleding zelf!

Mijn kast hangt vol met…

Verschillende dingen. Er zijn niet specifiek items die overheersen van de rest eigenlijk.

Wat is je meest comfortabele item?

Grote, oversized truien. Ik vind het heerlijk om in de winter op de bank te ploffen in mijn trui met een grote kop thee. Het liefste draag ik heel de dag een grote lekkere trui. In de winter dan!

Welk item zou je voor geen goud dragen?

Een croptop, iewl iewl iewl! Dat is zo NIET mijn ding. Ik vind het bij sommige mensen best leuk staan soms als het niet te ordinair is, maar het is echt niet mijn style. It’s such a no-go!

Wat is dé outfit wanneer je geen idee hebt wat je moet aantrekken?

Een skinny jeans, een leuk shirt erop met een leer jasje. Heel simpel, maar toch prima vind ik altijd. Dan nog wat leuke sieraden erbij en klaar.

Neem deze tag gerust van me over!

With passion,

Mirthe

No Comments

Leave a Reply