Vacay update

Bonne journée, bien día, hello! Zoals jullie lezen zit ik helemaal in de vakantiemodus. Het gaat super goed met me, en ik ben optimaal aan het genieten van mijn uuultra lange vakantie. Het leek me wel weer eens tijd voor een kleine update dus bij deze.

Veel vrije tijd en genieten

Zoals ik hiervoor al vertelde ben ik lekker van mijn vakantie aan het genieten. Naast mijn werk en geplande dingen heb ik veel vrije tijd en ik probeer uit iedere vakantiedag zoveel mogelijk te halen. Voor je het weet is het namelijk over. Mijn eerste weekje Domburg zit er al op en nu staat Italië nog op de planning. Wat bof ik. Ook daar ga ik enorm genieten!

Nieuwe opleiding

Mijn studieboeken voor aankomend jaar zijn ook binnen gekomen inmiddels. Er is niets beters als vakantie, maar toch moet ik eerlijk bekennen dat ik best veel zin heb in mijn nieuwe opleiding. Het vroege opstaan, de verplichtingen en het werk zijn dingen waar ik weer tegenop zie, maar de opleiding zelf; kom maar op. Ik ben erg benieuwd hoe het gaat bevallen. Maar nu nog even HEEL hard genieten!

Guzz the label

Wiehoe, leuk nieuwtje; mijn Instagram shop is open gegaan. Ik had jullie al eerder verteld over mijn projectje en sinds 11 juli is hij online. Ik verkoop voornamelijk minimalistische sieraden, beach-sieraden en daarbij komen nog leuke accessoires binnenkort. Ik heb al aardig wat bestellingen mogen versturen en dat is zo onwijs leuk. Vooral de lieve feedback die je krijgt, dat doet me goed. Ik vind het super leuk om te freumelen aan de sieraden en dus nog leuker om meiden er blij mee te maken. Neem zeker een kijkje op @guzzthelabel op Instagram, dan babbelen we daar gezellig verder!

Ik ga de eerste dingen alvast in mijn vakantiekoffer doen, en dan horen jullie me later weer. Fijne avond girls!

Ben jij al op vakantie geweest? Waarheen? Hoe was het?!

With passion,

Mirthe

No Comments

Leave a Reply