Wat een week!

Uitgerust en wel typ ik deze blogpost, want wat was ik moe aan het eind van de tweede week kerstvakantie. In deze blogpost leg ik je aan de hand van foto’s uit waarom!De meeste van jullie weten dat ik aan musical doe. Mijn favoriete hobby waar ik iedere week met veel plezier voor repeteer. In de tweede week van de kerstvakantie was het dan eindelijk zover. Onze productie ging in première. We speelde een prachtige musical in een prachtig theater en ik heb er onwijs van genoten. We gingen op woensdag en donderdag het theater in voor de laatste repetities en op vrijdag ging onze productie ‘De Kleine Prinses’ dan eindelijk in première!

Wegens privacyschending heb ik een aantal delen geblurd!

Het begon aan het begin van de week met het maken van de ‘Toi-Toi-Toitjes’. Dit is een kleinigheidje om iemand succes te wensen. Succes schijnt ongeluk te brengen in de theaterwereld dus zeg je in het theater Toi-Toi-Toi tegen elkaar. Ik maakte een passend Toi-Toi-Toitje bij mijn rol en een liedje uit de musical. Ik speelde namelijk de vader (ja, een man) van Sara Crewe. Natuurlijk droeg ik geen bril en oorbellen tijdens de voorstelling, haha.

De kap, grime, alle mensen achter de schermen stonden vijf dagen lang voor ons klaar om er samen met en voor ons een spetterende productie van te maken. Wat hadden we een hoop plezier!

Twee oude ‘medemusicalsterren’ kwamen ons bewonderen en gingen nog even met ons op de foto na afloop. Ben ik een beetje te herkennen in mijn pak als kapitein Crewe?

En toen op zondagavond rond 16:30 viel het doek voor De Kleine Prinses en voor mij voor de állerlaatste keer. We omhelsde elkaar en vertelde elkaar hoe trots we waren dat we deze productie gewoon ‘ff hadden geflikt’ met z’n allen. Helaas moet ik afscheid nemen van de groep na dit jaar en dat besef kwam wel even binnen toen. Met een terugblik op een fantastische, vermoeiende, muzikale week verliet ik samen met mijn bos bloemen (die ik had gekregen van mijn lieve familie), mijn overvolle tas, mijn half nog ingevlochten haren, een huilhoofd en een heerlijk gevoel, het theater. Wat was dit een mooie afsluiting van mijn 3 musicaljaren bij deze groep en wat was/ben ik dankbaar voor deze rol!

Vinden jullie musicals leuk?

With passion,

Mirthe

No Comments

Leave a Reply