Weekend op Landal Greenparcs

Dit weekend was ik er lekker even tussenuit met mijn familie. Samen luidde we de vakantie gezellig in met een lang weekend op Landal Greenparcs. Wat hebben we een gezellig weekend gehad!

Vrijdagmiddag begon mijn vakantie dus meteen uit school zijn we vertrokken richting Eerbeek. Na 2 uur rijden arriveerde we op onze bestemming: Landal Coldenhove. Een súper mooi en leuk park met een prachtige (fotogenieke) omgeving, haha. Hier brachten we 4 dagen door.

Nadat we onze bungalow hadden ingeladen struinde we wat over het park heen om de boel te verkennen. We liepen even langs de plaza, de restaurantjes en het winkeltje. Niet wetende dat het restaurant zó mooi was bij de plaza, stapte we daar naar binnen om onszelf op te warmen met een verse muntthee. Een prachtig restaurant met een tropische, vintage sfeer. Veel planten en hele stoere meubels. Helemaal van deze tijd en achteraf hoorde we dat het restaurant pas was vernieuwd. We keken dus niet voor niets onze ogen uit!

Zaterdag zijn we naar Apeldoorn geweest en hebben we daar lekker geshopt, een zeer geslaagde dag! Op zondagochtend besloot ik eens een stuk te gaan wandelen en mijn camera mee te nemen. Het was lekker weer en nog best vroeg maar ik had zin in een frisse neus.

Ik kwam uit bij een boerderijtje op het park waarvan ik niet wist dat deze er zat. Zo schoot ik snel even wat foto’s van deze cutie. Op zondagmiddag en maandag hebben we onze tijd nog goed gespendeerd op het park en hebben we veel lol gehad. Het was een super vakantieinluider. De rest van de vakantie werk ik nog wat aan school, doe ik nog wat leuke dingen en rust ik nog lekker even uit.

Wanneer heb jij vakantie en wat zijn jou plannen?

With passion,

Mirthe

No Comments

Leave a Reply