Ik weet het gewoon even niet… denk ik?

Soms heb je wel eens periodes dat je tegen dingen aanloopt en dat is vervelend. We willen allemaal dat het maar door blijft gaan zonder obstakels en stuggles maar hey; dat is niet zoals het werkt schijnbaar. Vandaag wil ik even mijn hartje luchten en het met jullie hebben over de huidige situatie van mijn Instagram.

Een looooong time plaatste ik niets op Instagram, zo’n maand. Ik had geen examens (thank god), ik had het ook niet druk want het is vakantie, maar ik zal je eerlijk zeggen: IK WEET NIET WAAROM. Ik merk dat ik even niet zo goed meer weet wat ik met mijn Instagram (@mirthespassion) moet. Ik heb jullie al eerder verteld dat ik niet tevreden was over mijn content en dat het me niet meer motiveerde om dingen te plaatsen. En ik kan jullie zeggen dat dat echt is omdat ik gewoon niet zo goed weet wat ik met mijn Instagram wil doen. Wat ik wil plaatsen, wat voor style ik wil creëren en hoe ik het, het beste aan kan pakken. Ik las de blogpost van een blogvriendin, Yente, en tijdens het lezen van haar blogpost dacht ik; hey, ik heb exact hetzelfde. Ik vind het belangrijk jullie met dit soort dingen op de hoogte te houden dus daarom voelde ik me een soort van verplicht dit even met jullie te delen. Een vriendin van me zei tegen me “Mirt, je moet het gewoon maar weer eens gaan doen”. Daar geef ik haar wel gelijk in. Als je dingen onderneemt of doet kom je er namelijk achter wat bij jou past en wat je leuk vind, of wat juist misschien wel niet. Vandaag heb ik weer wat geplaatst en ik ga het gewoon maar weer eens doen. Dan zie ik wel over een tijd.

Ik heb meerdere meiden gesproken en allemaal zeiden ze dat ze wel eens in zo’n dip hebben gezeten. Kijk waar ze nu staan, een volledig eigen style gecreëerd en dat is wat ik langzaamaan ook wil gaan proberen. Ik ga de komende tijd gewoon foto’s plaatsen waar ík blij van wordt. Mezelf niet laten beïnvloeden door ‘het perfecte Instagramwereldje’, maar lekker mijn eigen ding proberen te doen. We zullen zien wat dat me gaat brengen. Ik vind het in ieder geval fijn dit even van me af te schrijven en hoop dat jullie me trouw blijven volgen. Herken je jezelf hierin en heb je tips voor me? Schroom dan niet een reactie achter te laten want dat zou ik alleen maar heel fijn vinden. En nu: gaan met die banaan!

Herken je jezelf hierin? Heb jij dit ook wel eens gehad?

With passion,

Mirthe

No Comments

Leave a Reply