Welkom!

Hi! Welkom, op mijn nieuwe site. Nieuwe site denken jullie nu vast? Maar het is zo, ik heb een geheel nieuwe site en ga het anders aanpakken. Waarom en hoe ga ik je in deze blogpost uitleggen.

Zoals jullie zien zijn mijn blogposts verwijderd en heb ik mijn site een ander jasje aangegeven. Ik heb zo’n 1,5 maand niks gepost denk ik, en dat was natuurlijk niet zomaar. Om heel eerlijk te zijn: ik had het ongelooflijk druk met school. Ik zit in mijn examenjaar en de afgelopen twee weken waren examenweken. Ik wilde mezelf daar goed op voorbereiden en daarom heb ik social media even aan de kant geschoven. Gelukkig zijn mijn toetsen allemaal redelijk goed gegaan en ik wacht nu rustig de punten af. Spannend!

Daarnaast heb ik heel goed nagedacht over wat ik wil met mijn blog. Ik was op het moment van plaatsing heel tevreden over mijn artikelen, maar als ik er dan later op terugkeek niet. Ik ben gewoon een enorme perfectionist. Als er ook maar 2 foto’s niet bij elkaar passen heb ik bij wijze van spreken al de neiging om het artikel te verwijderen. Dat deed ik natuurlijk nooit maar de neiging was er wel. Niet dat ik niet achter mijn werk stond maar ik vond de ene keer de fotobewerking niet mooi, de andere keer het totaalplaatje, dan weer de opzet en ga zo maar door. Vandaar ook de lange stilte op mijn blog. Ik heb deze 2 maanden heel goed nagedacht over wat ik wil, waar ik nu sta en hoe ik het aan ga pakken. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik geen vaste dagen ga aanhouden voor het plaatsen van een blogpost maar dat ik zelf gewoon plaats wanneer ik wil. Natuurlijk zal ik proberen regelmaat te houden. Daarnaast ga ik (zoals ik het nu voor me zie) meer tijd steken in het maken van foto’s. Ik stak voorheen al veel tijd in het maken van foto’s maar op sommige punten kan het een en ander nog verbetert worden. Verder zijn er nog wat kleine inhoudelijke dingetjes die ik ga veranderen en als laatste: ik ga vaker mijn camera mee op pad nemen. Ik vind dat ik te veel mooie en leuke momenten vergeet vast te leggen en dat is eeuwig zonde. Toch?!

Ik heb ontzettend veel zin in deze ‘nieuwe’ start en ik hoop jullie ook.

With passion,

Mirthe

No Comments

Leave a Reply