Zonnige kliekjes

Wat een heerlijk weer is er op komst deze week. Als ik de weersvoorspellingen bekijk ontstaat er een brede glimlach op mijn gezicht. Lekker een terrasje pakken, iets leuks doen en in de zon zitten, heerlijk. Vanavond tijdens het leren heb ik even snel wat kliekjes gemaakt van de prachtige zon buiten!

Eindelijk weer even lekker bloggen voor jullie. De afgelopen weken na de voorjaarsvakantie waren erg druk namelijk. Schoolexamenweken, een flinke griep en andere activiteiten namen helaas veel van mijn tijd in beslag. Hier heb ik flink van gebaald maar wat niet kan, kan niet zeg ik altijd maar. Sorry dat ik jullie zo heb verwaarloosd, hihi.

Schoolexamenweken

Zoals vele van jullie weten ben ik afgelopen jaar gezakt, erg jammer. Dit betekende dat ik alles overnieuw moest doen dus ook de schoolexamenweken. Ik ben alle weken goed doorgekomen en heb ook allemaal voldoendes weten te halen op 1 cijfer na. Proud of myself joe. Nog 5 weken en dan zullen mijn examens beginnen, alhoewel ik voor sommige vakken nu al gestart ben. Hopelijk komt het allemaal goed dit jaar, en mag ik ook op 13 juni de vlag buiten hangen en feesten. Dat zal vast wel, ik ga ervoor.

Een flinke griep

Ook heb ik last gehad van een flinke griep. Ik had namelijk een zware keelontsteking met daarbij griep en ik kan je vertellen; het was een hel. Ik had nog nooit last gehad van een keelontsteking maar gosha, wat heftig. Amper kunnen slikken, heel de dag door pijn en een opgezwollen keel waar je u tegen zegt. Echt geen pretje, maar gelukkig kreeg ik direct antibiotica mee wat erg goed hielp!

Leuke activiteiten

Verder ben ik bezig geweest met leuke activiteiten. Een modeshow mede georganiseerd, veel leuke uitstapjes gemaakt en tijd doorgebracht met familie tijdens Pasen. Ik heb bijna meivakantie en alhoewel ik daarin veel moet leren voor mijn examens hoop ik toch ook wel wat leuke dingen te kunnen plannen tussendoor.

Hoe gaat het met jullie allemaal? Ook druk met school?

With passion,

Mirthe

No Comments

Leave a Reply